REX – 15 Years of Epic Memories

Wat is er beter dan een gezellig dinerfeestje met live muziek om een mijlpaal te vieren? Bij REX begrijpen we dat een speciale gelegenheid iets extra’s verdient, en dat is precies wat we voor ons 15-jarig jubileum in petto hebben!

Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van een onvergetelijke avond met heerlijk eten en geweldige muziek. Onze getalenteerde chef-koks hebben een smakelijk menu samengesteld dat je zintuigen zal prikkelen. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen de klanken van live muziek door zanger Bob van Veen en DJ De La Fresco, vergezeld van een live saxofonist, de avond nog specialer maken.

Na het smullen van de culinaire hoogstandjes kun je je avond voortzetten in onze club. De muziek gaat door en de dansvloer roept je naam. Bereid je voor op een geweldige clubnight, want het feest stopt niet na het diner!

En het beste deel? Je kunt genieten van zowel de Dinner Party als de Clubnight voor slechts €59,50 per persoon. Een geweldige deal voor een dubbel feest dat je nog lang zult herinneren.

Wacht niet langer! Reserveer je plek voor de Dinner Party en Clubnight bij REX en maak je klaar voor een avond vol verrassingen, lekkernijen en geweldige muziek.

Datum: Vrijdag 8 December
Tijd: Zie beschikbare tijden via de reserveringsmodule,
Club open vanaf 23.00 uur.
Plaats:
 Restaurant & Club REX

REX-15Years
mouth-artwork-thin
Word onderdeel van ons te gekke team! Check snel onze vacatures en join the party!